Zur Navigation  Zum Inhalt
arrow Hem arrow Pias Blogg arrow jo, pyttsan!!

jo, pyttsan!! PDF  | Utskrift |  E-post
2011-08-10

allt har ett slut - även semestern. men vad är det för konst att börja arbeta när man har världens roligaste jobb? PÅ måndagmorgon kände jag till och med att det doftade nybakat då jag anlände till bageriet. man blir till slut så van denna arom, så man inte känner av den dagligen, men nu fanns den där, så ljuvligt!

 

MED ARBETET FÖLJER ÄVEN RUTINER, VILKET PASSAR MIG ALLDELES UTMÄRKT. ATT SOMNA OCH VAKNA PÅ REGELBUNDNA TIDER KÄNNS BRA. TRÄNINGEN KOMMER IGÅNG OCH KROPPEN KOMMER IN I DEN RYTM DEN MÅR ALLRA BÄST AV.

7310240075397_70839985.jpg

TILL VARDAGEN TILLKOMMER OCKSÅ EN ANNAN KOST, VILKET MIN SON UPPMÄRKSAMMADE MIG PÅ HELT TYDLIGT. UNDER LEDIGHETEN SÅ LYXAR MAN JU TILL DET LITE EXTRA, MEST VARJE DAG... GRILLAT, POMMES, GODA SÅSER, RESTAURANGBESÖK, VIN,  MED MERA, MED MERA...

 

PÅ MÅNDAG INHANDLADES PYTT PÅ PÅSE OCH ÄGG OCH LÄSKEN BYTTES UT MOT MJÖLK. REDAN EFTER FÖRSTA TUGGAN SÅ FULLKOMLIGT HIMLADE MELWIN MED SINA BLÅ ÖGON OCH SA:

 

"MAMMA, DET HÄR VAR DET GODASTE VI ÄTIT PÅ LÄÄÄÄNGE..."

 

JAG KAN GARANTERA ER ATT SÅNA SUPERLATIV HAR HAN INTE YTTRAT EN ENDASTE GÅNG UNDER SOMMARLOVETS ALLA SMASKIGA MIDDAGAR SOM HAR SERVERATS. VAD LÖNAR DET ATT GÖRA SIG TILL OM EN VANLIG PYTT PÅ PÅSE RÄCKER SÅ LÅNGT?

 

 

 
< Föregående   Nästa >


 XHTML 1.0 | CSS 2.0
top of page